Baschet feminin. CSM Târgoviște, duel cu FCC Arad în primul tur al Cupei României

Publicitate

Echipa de baschet feminin CSM Târgoviște începe în această după-amiază, de la ora 18.00, pe teren propriu (Sala Sporturilor), aventura în Cupa României – ediția 2019-2020.

Formația dâmbovițeană va da piept cu FCC Baschet Arad, în primul tur la competiției. Meciul se anunță, de la bun început, unul foarte greu pentru trupa antrenată de Cătălin Tănase, după ce aceasta nu are voie deloc să legitimeze jucătoare străine, iar în vară de la echipă au plecat mai multe sportive valoroase.

Până acum în campionat, CSM a bifat o victorie și o înfrângere. Succesul a venit în fața Agronomiei București (73-47), iar eșecul a fost înregistrat, sâmbătă, împotriva campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe (53-81).

De partea cealaltă, FCC Baschet Arad are aceeași linie de clasament în noua ediție a LNBF. În prima etapă a fost învinsă de CSM Satu Mare (54-62), iar în al doilea joc a trecut de Sirius Târgu Mureș (76-34).

Ultima confruntare dintre cele două echipe în Cupă s-a consumat în 2014, când formația din Arad a devenit câștigătoarea competiției. Sezonul precedent, ambele formații au părăsit Cupa în turul doi.

CSM Târgoviște a câștigat de trei ori trofeul Cupei sub această titulatură (2012, 2013 și 2017). Returul dintre cele două formații va avea loc o săptămână mai târziu la Arad.

După disputa cu Aradul, duminică pentru CSM Târgoviște va urma un joc în LNBF, în deplasare, în compania “feroviarelor” de la Rapid București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!