Baschet. CSM Târgoviște, victorie cu Universitatea Cluj

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a arătat din nou colții în campionat. Aseară, pe teren propriu, echipa dâmbovițeană a devenit câștigătoare în disputa cu Universitatea Cluj, într-un meci restanță, așa cum a făcut-o și la sfârșitul săptămânii trecute, sub Tâmpa, cu Olimpia CSU Brașov.

Târgoviștencele au trecut de Cluj cu 60-51, la capătul unui meci în care Ancuța Stoenescu a strălucit din nou. Împotriva grupării clujene, componenta echipei naționale a României a realizat un total de 26 de puncte, cu unul mai puțin decât a reușit la Brașov. Aseară, CSM și-a arătat adevărata valoare în primul sfert, când s-a impus cu 17-8, dar și în ultimul când și l-a adjudecat cu 20-12. În schimb, în sferturile doi și trei, adversarul și-a arătat superioritatea: 17-12, și respectiv 14-11. Succesul cu U. Cluj a fost al doilea consecutiv pentru CSM în campionat. Sâmbătă, de la ora 16.30, tot în Sala Polivalentă din Târgoviște, CSM va da piept cu Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana României.

CSM Târgoviște – U. Cluj    60-51 (17-8, 12-17, 11-14, 20-12)

CSM: A. Stoenescu 26, G. Irimia 3, A. Chivu 12, L. Vaida 2, L. Toma 4, P. Poole 9, A. Ghiță 2, Ș. Cătinean 2, C. Popescu, M. Coker, T. Kilin. Antrenor: Cătălin Tănase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!