Baschet. CSM Târgoviște, răpusă de liderul campionatului

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Târgoviște a cedat un nou duel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana României. Pe teren propriu, în prima etapă a returului sezonului regulat, elevele lui Cătălin Tănase nu au putut spera la prea multe în disputa cu formația din Covasna.

Chiar dacă și-a adjudecat ultimul sfert, cu 15-13, la finalul întâlnirii târgoviștencele s-au recunoscut înfrânte cu scorul de 70-87. Împotriva lui Sepsi, cea mai eficientă marcatoare a CSM-ului a fost Porsche Poole, jucătoare ce a realizat un total de 15 puncte. Aceasta a fost urmată de Ancuța Stoenescu (14) și de Monique Coker (13). În schimb, de la Sepsi, principala marcatoare a fost Higgins, care a contabilizat un total de 33 de puncte. După etapa din ultimul weekend în LNBF va urma o pauză prilejuită de naționale, iar în următorul joc, pe 28 noiembrie, CSM Târvoviște va da piept cu Universitatea Cluj, în deplasare.

CSM Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe    70-87 (22-24, 16-22, 17-18, 15-13)

CSM: G. Irimia 11 p, C. Popescu 6, A. Stoenescu 14, P. Poole 15, L. Toma 6, D. Tănase, A. Chivu 3, Ș. Cătinean, A. Ghiță 2, D. Vați, L. Vaida. Antrenor: Cătălin Tănase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!