Baschet. CSM Târgoviște, la al șaselea succes consecutiv. Ultima victimă a dâmbovițencelor a fost Agronomia București

Publicitate

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal a făcut o nouă victimă în Seria Est a Ligii Naționale. Vineri, într-un joc ce a contat pentru etapa a 9-a a campionatului, formația pregătită de Cătălin Tănase a depășit, în deplasare,  Agronomia București, cu 82-69.

Într-o dispută controlată în cea mai mare parte de târgovișteance, CSM a câștigat la pas primele trei sferturi (18-11, 22-17, 19-17), iar în ultimul a cedat în fața gazdelor, la limită, cu 23-24. În disputa cu Agronomia, cele mai multe puncte de la CSM au fost realizate de Alexandra Ghiță și Alina Chivu, ambele cu câte 18 puncte contabilizare. Alte marcatoare de la CSM în partida cu Agronomia au fost I. Păun 1 p, D. Moraru 6, L. Toma 2, G. Irimia 15, A. Stoenescu 16 și D. Tănase 6.

După succesul cu Agronomia, CSM a ajuns la al șaselea succes consecutiv. Cu 15 puncte acumulate, dâmbovițencele se află pe locul 2 în seria Est a Ligii Naționale de baschet feminin, după campioana țării, Sepsi Sfântu Gheorghe. În runda a 10-a campionatului, echipa târgovișteană va primi vizita Olimpiei CSU Brașov.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!