Bărbatul din Târgovişte dispărut a fost găsit mort

Publicitate

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din Târgovişte, care a fugit de acasă după ce concubina sa a vrut să se despartă de el, a fost găsit mort în zona cota 1000. Din câte se pare, acesta a murit îngheţat. Bărbatul îi lăsase concubinei sale un mesaj în care a rugat-o să-i anunţe pe fraţii lui că nu mai este. Îngrijorată, aceasta a anunţat autorităţile, care au început căutarea bărbatului.

Ştirea iniţială

Un bărbat din Târgovişte, bucătar de profesie, este dispărut de 11 zile, şi a fost dat în urmărire naţională. Linescu Gheorghe, în vârstă de 63 de ani, ar fi plecat voluntar de acasă după ce iubita i-ar fi spus că vrea să se despartă de el.
Nu şi-a luat bani şi nici telefon mobil, şi i-a lăsat iubitel sale mai multe mesaje care au pus-o în alertă. “Probabil, când vei citi acest mesaj, eu nu voi mai fi lângă tine. Încerc să-ţi mulţumesc pe această cale pentru ultimele clipe frumoase (…). Ai să găseşti în foile mele numerele de telefon ale fraţilor mei. Dacă poţi, sună-i şi spune-le că eu nu mai sunt”, sună mesajul lăsat de bărbatul din Târgovişte, potrvit stirileprotv.ro. Îngrijorată, femeia a anunţat autorităţile.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70 – 1,75 m înălţime, 70 de kilograme greutate, ochi albaştri, păr grizonat. La data plecării, bărbatul purta blue jeans de culoare neagră, o geacă de culoare maro şi era încălţat din piele de culoare maro. Cei care deţin informaţii utile în vederea depistării acestuia sunt rugaţi să sune la 112, apel gratuit, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!