Bărbatul de 44 de ani, din Pucioasa, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră a fost arestat preventiv

Publicitate

Șoferul de microbuz școlar, din Pucioasa, care ar fi abuzat, vineri, o fată de 14 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa. Bărbatul de 44 de ani urmează să fie introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Acesta și-a recunoscut vina și spune că-i pare rău pentru fapta comisă. “Sigur că îmi pare rău. Nu am abandonat-o”. Șoferul de microbuz este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minoră.

Cazul în care este implicat bărbatul este unul cutremurător, după ce vineri, o minora a fost găsită de către un paznic, plină de sânge pe pantaloni și abandonată pe o stradă din Pucioasa. După ce gardianul a dus-o la spital, medicii au sunat la poliție, iar la scurt timp șoferul de microbuz a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

După audieri, potrivit polițiștilor dâmbovițeni, minora ar fi recunoscut că a fost de acord să întrețină relații sexual cu bărbatul cu 30 de ani mai mare decât ea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!