Bărbat din Raciu, lovit de un autoturism după ce a traversat o stradă din municipiul Târgoviște printr-un loc nepermis

Publicitate

Ionuț Parghel       

Un bărbat din localitatea Raciu a fost rănit, în prima parte a zilei de vineri, după ce a fost lovit de o mașină pe raza municipiului Târgoviște

Pietonul a fost acroșat de un autoturism, condus de un bărbat din Glodeni,  în timp ce traversa printr-un loc nepermis. Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, oamenii legii au întocmit dosar penal sub sapectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

“La data de 14 februarie a.c, pe raza localității Târgoviște, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat, din comuna Raciu, județul Dâmbovița.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul, s-a angajat în traversarea părții carosabile, fără a se asigura, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat din localitatea Glodeni, județul Dâmbovița.

Din accident a rezultat vătămarea corporaăa ușoară a pietonului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. de art. 196 alin. 2 și 3 din Codul Penal.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă teritorial”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!