Au debutat lucrările și la Creșa nr. 13 din Târgoviște. După încheierea investiției va putea primi un număr dublu de copii

Publicitate

Un alt proiect important pentru infrastructura educațională din municipiul Târgoviște a debutat. Astfel, investiția cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște” a intrat în faza de execuție a lucrărilor.

”Prin acest proiect, se propune atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale. Imobilul care va fi construit va avea o amprentă la sol de peste 900 mp și va dubla numărul de copiil care vor putea beneficia de serviciile creșei”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

Valoarea contractului de execuție de lucrări este de 5.461.064,03 lei (inclusiv TVA), durata maximă de realizare a investiției este de 24 de luni, iar finanțarea lucrărilor este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Acesta este al șaptelea proiect de modernizare a infrastructurii educaționale, demarat de administrația locală târgovișteană, de la începutul acestui an.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!