Asociația Județeană de Volei Dâmbovița a fost afiliată la FRV. Se țintesc obiective îndrăznețe la asociația condusă de Dan Ursu

Publicitate

Încet-încet la Asociația Județeană de Volei Dâmbovița încep să se miște lucrurile.

Pentru început, aceasta a fost afiliată provizoriu la forul național de volei, așa cum reiese dintr-o Hotărâre a Consiliului Director a FRV, din data de 29 octombrie. De asemenea, în ultima parte a lunii septembrie, la sala de sport a Liceului “Voievodul Mircea” din Târgoviște a avut loc prima ședință a AJV, la care au luat parte președintele acesteia, membrii consiliului director și mai mulți oameni de volei din Dâmbovița.

Președinte al Asociației Județene de Volei Dâmbovița este Dan Ursu, iar consiliul director este alcătuit din Sorin Pavel – secretar, Dragoș Bizdrigheanu, Ion Atanasiu și Valeriu Cernat – membri.

Asociația Județeană de Volei Dâmbovița intenționează în perioada următoare să atingă câteva obiective importate: promovarea jocului de volei în instituțiile de învățământ dâmbovițene, sub toate formele sale și fără nici un fel de discriminare, formarea unui lot de arbitri (toți cei care vor participa la cursurile de arbitraj nu vor achita nici o taxă în acest sens) și dezvoltarea voleiului la nivel juvenil.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!