Asfaltări și modernizări de străzi la Târgoviște. Ce lucrări sunt în derulare și ce cartiere sunt în planurile administrației

Publicitate

Vara 2019 a fost de bun augur pentru locuitorii Microraionului III din Târgoviște.

Recent, încă o parcare din cartier, de data asta cea din zona blocurilor nr. 16, 17 și 19, a fost modernizată, iar locul garajelor insalubre a fost acum luat de parcări moderne și suficient de încăpătoare pentru a răspunde necesităților cartierului.

În curând, ”vor debuta și intervențiile de modernizare a parcării din spatele blocurilor 11 și 12. De la începutul acestui an, în Microraionul III au fost reabilitate toate parcările din spatele blocurilor C, parcarea aferentă blocurilor D01, D02, 13 și 14, în plus modernizandu-se și un loc de joacă. Până la sfârșitul anului, toate investițiile din zonă vor fi finalizate, suprafața totală a parcărilor modernizate și reabilitate depășind 20.000 mp și fiind oferite locuitorilor aproximativ 800 de locuri de parcare”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan,

În afara asfaltarilor, lucrările implică modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizării pluviale.

În etapa următoare de modernizări, intervențiile administrației publice târgoviștene vor continua  în Microraioanele II, IV și IX.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!