Armata a scos pe drumurile din Dâmbovița soldați și autoturisme militare. S-a aprobat planul de cooperare și de sprijin între structurile MApN și MAI. Vezi câți soldați vor fi mobilizați pentru patrulă, alături de polițiști și jandarmi

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Armata a ieșit și pe drumurile județului Dâmbovița.Începând de astăzi, zilnic, pe străzi, alături de polițiști și jandarmi vor putea fi văzuți și militari pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse pe durata stării de urgență, prin Ordonanța Militară, Nr. 3.

Astfel, potrivit unei informări al Centrului Județean de Comunicare și Informare Publică al Județului Dâmbovița, au fost  mobilizați 36 de soldați și 5 autoturisme militare din cadrul unităților militare din Dâmbovița care vor executa misiuni de patrulare mixtă, după ce a fost aprobat Planul de Cooperare și de sprijin la nivelul județului Dâmbovița.

“Precizăm că a fost aprobat Planul de cooperare și de sprijin la nivelul județului Dâmbovița între structurile Ministerului Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, pentru punerea în aplicare a Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020. Astfel, 36 de militari și 5 autoturisme aparținând unităților militare din județul Dâmbovița vor executa misiuni de patrulare mixtă, de preluare în pază, precum și alte misiuni de sprijin în cooperare cu structurile Ministerul Afacerilor Interne”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!