Arctic a donat 25 de frigidere unor școli din județ. ”Suntem disponibili să ajutăm comunitățile locale din Dâmbovița, deoarece Dâmbovița e casa noastră”

Publicitate

Compania Arctic a sponsorizat unități școlare dâmbovițene din 10 localități cu 25 de aparate frigorifice care vor ajuta la păstrarea în condiții optime a produselor lactate distribuite prin Programul pentru școli.

Aparatele vor ajunge la școli și grădinițe din localitățile: Târgoviște, Bilciurești, Crângurile, Șelaru, Ocnița, Raciu, Petrești, Niculești, Poiana și Crângurile.

Ieri, la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, a avut loc și o întâlnire dedicată acestui eveniment la care au participat Kemal Ozmen, directorul economic al companiei Arctic, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, dar și cea a Inspectoratului Școlar.

Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a amintit, printre altele importanța economică oferită de cele două unități Arctic din județul nostru (de la Găești și de la Ulmi). ”Le mulțumesc celor care au asigurat managementul companiei – de la Găești, București sau din Turcia, pentru faptul că au vrut să sprijine inițiativele noastre, ca autorități locale, că au fost de acord să intre în parteneriatul privind învățământul profesional și dual. Mâine, vom primi în județ vizita președintelui Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România și a șefului de cabinet și vom avea o discuție referitoare la dezvoltări ulterioare. Nu în ultimul rând, domnule director, vă mulțumesc pentru faptul că ați dorit să sprijiniți această inițiativă, deoarece rezolvăm o trebuință necesară și firească pentru mai multe comunități locale din Dâmbovița. Ne-am dori ca acest parteneriat să continue și în anii următori. În acest mod, copiii noștri vor avea garanția că produsele care le sunt oferite în cadrul programului guvernamental sunt păstrate în condiții de siguranță, condiții impuse de direcția de sănătate publică. Vă mulțumesc încă o dată și vă rog să îi transmiteți domnului Murat, managerul general, aprecierea și recunoștința noastră, a tuturor, pentru faptul că demonstrăm că putem face un parteneriat între autorități, mediul privat și inspectoratul școlar județean, astfel încât lucrurile să funcționeze.”

Kemal Ozmen, directorul economic al Companiei Arctic, a declarat: „Arctic, așa cum bine știți, s-a născut în Dâmbovița. Astăzi, sediul social al companiei noastre este în continuare la Găești, în Dâmbovița. Cele două fabrici ale noastre sunt în Dâmbovița. Salariații noștri, 4.500 la număr, în cea mai mare parte sunt din Dâmbovița. Arctic astăzi este lider nedisputat al pieței aparatelor electrocasnice din România. Avem două fabrici. Fabrica noastră din Găești este cea mai mare fabrică de frigidere din Europa și, după ce completăm faza a doua a investiției de la Ulmi, fabrica de la Ulmi va deveni cea mai mare fabrică de mașini de spălat rufe din Europa. Toate lucrurile acestea s-au realizat în Dâmbovița, cu oamenii din Dâmbovița. Era firesc și normal, atunci când ni s-a solicitat ajutorul, într-o cauză nobilă, ca aceasta, să venim în ajutor. De asemenea, aș vrea să transmit un mesaj din partea directorului nostru general: ori de câte ori suntem chemați, ori de câte ori este nevoie, cu cea mai mare plăcere, suntem disponibili să ajutăm comunitățile locale din Dâmbovița, deoarece Dâmbovița e casa noastră. Mulțumesc!”

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!