Antrenor nou la FC Pucioasa! Locul lui Romică Pucioasa a fost luat de Valentin Marian

Publicitate

Schimbare de antrenor la divizionara C FC Pucioasa! Începând din această săptămână, noul tehnician al “bombonarilor” a devenit Valentin Marian . Acesta i-a luat locul lui Romică Ciobanu, antrenor ce a ales să se despartă de echipă  după meciul cu Unirea Bascov, ce a contat pentru etapa a 11-a a campionatului. În disputa cu egeșenii, Pucioasa a pierdut cu 2-4, după ce în minutul 7 al întâlnirii era 2-0 pentru “bombonari”. Ciobanu a devenit antrenor principal la Pucioasa în a doua partea  lunii mai din acest an, după ce la substituit pe Cosmin Lunescu.

Până să fie principal pe “Patrana”, Valentin Marian a fost secund al “bombonarilor”, atât în mandatul lui Romică Ciobanu, cât și în cel al lui Cosmin Lunescu. Obiectivul noului tehnician al Pucioasei în ultimele patru meciuri este acumularea a  minim 7 puncte. Dacă divizionara C va atinge acest obiectiv, Valentin Marian va continua ca principal și în returul campionatul. În schimb, dacă nu va îndeplini această sarcină, staff-ul administrativ al clubului va fi nevoit să aducă un nou antrenor principal.

După 11 etape scurse din actuala stagiune, FC Pucioasa se află pe locul 15 în serie, cu doar 8 puncte acumulate. Dacă vor continua să se prezinte în meciurile următoare așa cum au făcut-o până acum, “bombonarii” păstrează șanse minine de rămânere în Liga a 3-a la finalul campionatului.

Astăzi, de la ora 14.00, pe teren propriu, Pucioasa înfruntă pe Olimpic Cetate Râșnov, într-un joc ce contează pentru etapa a 12-a.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!