Andrei Ivan, “bijuteria” din Moreni, selecţionat în naţionala României de fotbal pentru jocurile cu Suedia şi Feroe

Publicitate

Ionuț Parghel
Morenarul Andrei Ivan (22 ani) a prins în ultimul moment naționala de seniori a României, care se pregătește pentru startul preliminariilor Campionatului European 2020.  Atacantul lui Rapid Viena a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra în locul accidentatului George Țucudean, jucător al formației CFR Cluj.

Ivan a bifat până acum șase selecții la prima reprezentativă a României. Dacă nu ar fi ajuns sub comanda lui Cosmin Contra, Ivan ar fi mers într-un stagiu de pregătire în Spania, alături de naționala U21 a României, pe care îl efectuează în perioada 19-26 martie. România va întâlni în zilele de 23 și 26 martie Suedia și Feroe, în debutul preliminariilor Euro 2020.

Doi dâmbovițeni, convocați în naționala U21 a României

Tot în această perioadă alți doi fotbaliști dâmbovițeni au fost selecționați de Mirel Rădoi în naționala U21 a României. Cei doi jucători care au fost convocați pentru cantonamentul din Spania sunt portarii Ionuț Radu (Genoa) și Andrei Vlad, de la FCSB. Micii “tricolori” vor merge în stagiul din Spania pentru a se pregăti în liniște în vederea Campionatului European din acest an. În cantonamentul iberic, România U21 va susține și două jocuri amicale în compania Spaniei (21 martie) și Danemarcei (25 martie).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!