Andreea Ştefănescu, tânăra din Târgovişte care a călătorit în 89 de ţări şi a locuit în 7 dintre ele

Publicitate

Viața bate filmul, dar asta știați deja… A pornit de la un pariu cu colegii de liceu, pe care l-a câștigat cu brio! La 31 de ani, Andreea Ştefănescu din Târgoviște este trainer de etichetă, după ce a absolvit trei dintre cele mai mari şcoli de protocol din lume, inclusiv cea pe care a urmat-o Prinţesa Diana.

Însă tânăra din Târgoviște nu a pornit în viață în acest domeniu. A fost stewardesă pentru membri ai unor familii regale, şefi de stat şi multe personalităţi. A călătorit în 89 de ţări, a locuit în 7 dintre ele, a cunoscut culturi diferite şi a înţeles că bunele maniere, alături de respect, sinceritate și blândețe, sunt cele care deschid orice uşă.

Andreea Ștefănescu a absolvit trei dintre cele mai renumite școli de bune manieră și etichetă din lume: The English Manner, The Protocol School of Washington și The finishing School Institut Villa Pierrefeu, unde a învățat tot ce se poate despre diplomație, etichetă, limbaj al corpului și cultură internațională.

Tânăra din Târgoviște a pornit ca web designer, dar a ajuns stewardesă în urma pariului pus cu foștii colegi de la Colegiul Carabella.

A aflat din pură întâmplare despre recrutările pentru Emirates și, deși fusese deja selectată pentru un job în Qatar, ”am luat cel mai ieftin tren, cu zarzavatul și găinile spre Belgrad, și uite așa dupa 5 spătămâni după pariu cred că aterizam în Dubai ca stewardesă la Emirates” – a povestit Andreea, potrivit editiadedimineata.ro.

Azi, frumoasa tânără din Târgoviște este stabilită în Dubai și, având oportunitatea de a lucra cu familia regală, a învățat tot ce ține de cultura arabă, de la obiceiuri până la tabu-uri.

Mai mult decât atât, având la bord diverși șefi de state, Andreea Ștefănescu este extrem de atentă, de modestă și, nu în ultimul rând, atât de sigură pe ea, încât transmite acest lucru și celorlalți.

(surse FOTO: Libertatea, bonton)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!