Andreea Părăluță s-a despărțit de campioana Spaniei! “A venit momentul să fac o schimbare”. Unde va juca portarul echipei naționale de fotbal feminin a României

Publicitate

Ionuț Parghel
Aventura dâmbovițencei Andreea Părăluță la Atletico Madrid a luat sfârșit în această vară. Portarul echipei naționale de fotbal feminin a României s-a despărțit după două sezoane de vis petrecute la campioana Spaniei. Părăluță a ales ca în următorii doi ani să apere culorile echipei Levante UD, formație ce a terminat pe locul 8 în ultimul campionat.

“Țin să vă anunț că începând cu acest sezon voi juca la echipa de fotbal feminin a clubului Levante. După o aventură de doi ani la Atletico Madrid, în care am trăit unele dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele, a venit momentul să fac o schimbare. Astfel, în următoarele două sezoane voi evolua pentru Levante. Mulțumesc tuturor pentru susținere și îmi doresc să obțin cele mai bune rezultate în cadrul noii mele echipe”, a transmis Părăluță pe o rețea de socializare. Dâmbovițeanca a obținut două titluri de campioană cu Aletico Madrid, în cele două sezoane petrecute în capitala Spaniei. Părăluță a ajuns în fotbalul spaniol în urmă cu doi ani, după ce evoluase numai puțin de șase ani la ASA Târgu Mureș, formație cu care a reușit să câștige o Cupă a României.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!