Alte trei noutăți în echipa de volei feminin CSM Târgoviște

Rodica Buterez
Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște continuă să se întărească substabțial pentru noul sezon competițional. În ultimele zile, sub comanda antrenorului sârb Valerijan Luka au ajuns alte trei voleibaliste. Astfel, ultimele noutăți din cadrul lotului trgoviștean sunt Dubravka Duric, Rodica Buterez și Andrea Lakovic. Pe site-ul oficial al clubului, www.csmtargoviste.ro, după efectuarea transferurilor au apărut și caracterizărilor celor trei noutăți din lot.

Dubravska Duric – O jucătoare din Serbia care a reușit câteva performanțe de excepție în voleiul românesc, fiind dublă campioană națională cu CS Volei Alba Blaj și câștigătoare a medaliei de bronz în sezonul trecut, cu Știința Bacău. Este născută pe 25 noiembrie 1991, are 1,90 metri și evoluează pe postul de de middle-blocker, iar după trei sezoane petrecute la Blaj și Bacău își dorește o medalie și la noua sa formație, CS Municipal Târgoviște.

Rodica Buterez – Una dintre marile speranțe ale voleiului autohton a ales să joace pentru CSM Târgoviște în acest sezon. Născută în 1999, la București, Rodica și-a făcut junioratul la cunoscutul club sportiv școlar numărul 5 din București după care a trecut la Medicina Târgu Mureș. La nivel de juniori, noua achiziție a Municipalului are mai multe rezultate de excepție, dintre care amintim titluri naționale la cadete și junioare, dar și trofeul de MVP al campionatului de junioare din sezonul 2016-2017.

Andrea Lakovic – S-a născut pe 20 februarie 1989, la Bar (Muntenegru), unde a evoluat și în primii ani ai carierei sale. După patru ani petrecuți la Volleyball Club “Luka Bar”, Andrea a ajuns în Statele Unite ale Americii, unde a jucat pentru formația de volei feminin a Universității din Florida. Cei patru ani petrecuți peste Ocean au fost urmați de o experiență de trei sezoane în campionatul Elveției, la TSV Powercats Dudingen. În stagiunea 2015-2016 a îmbrăcat tricoul echipei germane USC Munster, pentru ca ultimele două campionate să le joace pentru Agroland Timișoara. Andrea are 1.85 metri, 68 de kilograme și evoluează pe postul de middle-blocker.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!