Alimentarea cu gaze naturale a fost sistată temporar pe mai multe străzi din orașul Moreni. Vezi care este motivul

Publicitate

Alimentarea cu gaze naturale este sistată temporar în municipiul Moreni. Reprezentanții Distrigaz Sud Rețele au transmis că decizia întreruperii alimentării cu gaz a fost luată din cauza unor lucrări de executare.

“În urma unor lucrări de executare de către un terț, s-a produs o agresiune asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale în Strada 22 Decembrie, din localitatea Moreni, județul Dâmbovița. Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 22 septembrie, începând cu ora 13.20, pentru clienții de pe străzile: 22 Decembrie, Crângului, Griviței și Mioriței.

În urma acestei situații s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 260 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea a ariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă în cursul zilei de 23 septembrie 2020.

După reluarea realimentăriicu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Reamintim cu această ocazie că societățile care efectuează lucrări ce pot afecta rețeaua de distribuție a gazelor naturale au obligația să solicite un aviz tehnic și consultanță tehnică operatorului de distribuție de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Rețele.

Ne cerem scuze pentru inconvrniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat Distrigaz Sud Rețele.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!