Alexandru Oprea, preşedintele CJD, a verificat şantierul de la MALL. Surpriză: Nicio activitate în derulare

Publicitate

După ce zilele trecute, Daniel Comănescu a pierdut funcția de consilier județean și implicit pe cea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, 34 de consilieri județeni au participat, joi, 18 aprilie, la ședința Consiliului Județean Dâmbovița pentru alegerea unui nou președinte.

Propunerile celor două grupuri pentru funcția de președinte al forului administrativ au fost Alexandru Oprea (PSD) și Iulian Brezeanu (PNL).

În urma votului secret al consilierilor județeni, Alexandru Oprea a fost reales, cu 21 de voturi pentru și 13 împotrivă, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. De asemenea, cu unanimitate de voturi, a fost validat mandatul de consilier județean pentru Vlăduț Nicolae.

Reînvestit în această funcție, Alexandru Oprea a precizat, printre altele: ”Mulțumesc conducerii organizației județene de partid pentru nominalizare, mulțumesc colegilor mei, primari, șefi de organizații care m-au validat prin votul dumnealor în Comitetul Executiv Județean, mulțumesc colegilor mei consilieri județeni, care m-au votat astăzi și mi-au dat puțină energie pentru ceea ce ne așteaptă. Vreau să mulțumesc, de asemenea, și colegilor de la Partidul Național Liberal, care nu m-au votat, dar pe care îi asigur că așa cum am procedat și până acum, voi fi un președinte al tuturor dâmbovițenilor și cred că acest lucru se va vedea în tot ceea ce vom întreprinde în perioada următoare”.

În aceeași zi în care a redevenit președintele CJ, Oprea a efectuat o vizită de lucru la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, unde a constatat că executantul nu avea în derulare nicio activitate.

În vederea analizării urgente a situației obiectivului, Alexandru Oprea, președintele CJD, a convocat vineri, 19 aprilie 2019, ora 08:30, la sediul instituției, factorii de decizie din partea constructorului după ce s-a constatat că ultilajele și personalul aflat în organizarea de șantier (5 persoane și 2 utilaje) sunt insuficiente pentru realizarea obiectivului în termenele ofertate, această situație conducând cu certitudine la aplicarea penalităților contractuale prevăzute.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!