Alertă maximă! Poliţist împuşcat mortal de un individ extrem de periculos. Cine este criminalul

Suspectul crimei
Publicitate

Ieri după-amiază, un poliţist a fost împuşcat mortal, iar un altul a fost rănit, de un individ extrem de periculos, dat în urmărire internaţională. Evenimenul deosebit de grav s-a produs în Timiş, pe raza localităţii Izvin.

Cei doi poliţişti se aflau în trafic şi au organizat un filtru, încercând să oprească maşina în care se afla individul, care ulterior a fost identificat ca fiind dat în urmărie internaţională. În loc să oprească, şoferul a accelerat, iar din maşină s-a tras cel puţin un foc de armă, care l-a nimerit în piept pe unul dintre cei doii poliţişti, iar celălalt a fost rănit în piciorm potrivit adevarul.ro Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu l-au putut salva pe omul legii. Poliţistul care a murit avea 43 de ani şi lucra la postul de poliţie din localitatea Recaş.

Ucigaşul este un individ extrem de periculos. Era urmărit internaţional

Bărbatul care a tras cu arma era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. Se numeşte Lepa Ionel Marcel, este de fel din Lugoj, şi are 48 de ani. Conform descrierii Poliţiei, acesta are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică. Cei care îl văd sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 şi să păstreze distanţa, suspectul fiind înarmat şi foarte periculos.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!