Ai grijă de tenul tău! Salonul Avenue Dee din Târgoviște te așteaptă cu cele mai noi tehnici de îngrijire și cu cea mai nouă și performantă aparatură

Publicitate

Un chip luminos te ajută să ai succes pe toate planurile. Ai grijă de tenul tău – expresia feței tale te definește înaintea celorlalți! Vino la Salon Avenue Dee și intră în rândul celor care știu să se bucure de viață, indiferent de vârstă, și să-și valorifice atuurile la maximum. Ne pregătim pentru sezonul rece și ritualul de îngrijire a tenului tău se schimbă.

Odată cu schimbarea anotimpurilor se petrec schimbări la nivelul pielii și în special a tenului, iar îngrijirea acestuia trebuie făcută cu produse corespunzătoare nevoilor acestuia. Nu crezi că trebuie să-ți îngrijești tenul toamna sau iarna? Nu crezi că trebuie să-ți adaptezi rutina de frumusețe la noile temperaturi? Nu crezi că trebuie să acorzi o atenție sporită tenului tău, după vacanța de vară și să-l pregătești pentru sezonul rece? Dacă îți dorești ca tenul tău să fie într-o stare perfectă , Salonul Avenue Dee din Târgoviște te așteaptă cu cele mai noi tehnici de îngrijire și cu cea mai nouă și performantă aparatură!
Salonul Avenue Dee se află pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște, iar programul de lucru este de luni –vineri, între orele 09.00 – 20.00, iar sâmbătă, între orele 09.30 – 17.00. Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282. Pentru mai multe informații puteți accesa salonavenuedee.ro sau puteți intra pagina de facekook a salonului www.facebook.com/Avenuee Dee Dee.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele