Acum au venit ei la noi! Lucrările la Creșa nr. 14 Târgoviște se fac cu muncitori italieni. “O situație pe care am întâlnit-o mai rar”

Publicitate

La Târgoviște, continuă lucrările care fac obiectul investiției cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 14”.

”Referitor la acest proiect, menționez că se remarcă o situație pe care am întâlnit-o mai rar în cazul investițiilor finanțate de către administrația locală târgovișteană, respectiv mare parte din forță de muncă necesară este asigurată de compania constructoare prin lucrători italieni”, a relatat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Prin aceste lucrări se vor realiza atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

Valoarea totală a investiției este de 4.578.979,00 lei (inclusiv TVA), durata maximă de realizare este de 24 de luni, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, deci cu bani de la Guvern prin Ministerul Dezvoltării Regionale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!