Acțiune amplă pentru prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Publicitate

Astăzi, polițiștii dâmbovițeni desfășoară o amplă acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se petrec în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din județul Dâmbovița.

Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Dâmbovița, împreună cu polițiștii structurilor rutiere și cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică Dâmbovița vor desfășura, timp de mai multe ore, activități la trecerile la nivel cu calea ferată fără bariere, cu scopul prevenirii accidentelor de circulație produse în zona acestora.

“Mâine, 17 octombrie, în intervalul orar 06.00 – 10.00 și 16.00 – 18.00 are loc acțiunea “Atenție la tren”, desfășurată la nivel național, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi. La acțiune participă polițiști de la rutieră, ordine publică de la Serviciul Județean de Transporturi Dâmbovița. În cadrul activităților din teren, polițiștii vor verifica respectarea regulilor de circulație, îndeosebi a celor privind trecerea la nivel cu calea ferată”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!