Achiziție importantă pentru liderul din Onoare Sud! Unirea Răcari s-a întărit cu un jucător cu multe meciuri jucate în primele ligi

0
Publicitate

Ionuț Parghel
Achiziție de marcă pentru Unirea Răcari în această iarnă! Liderul din Onoare Sud l-a achiziționat la sfârșitul săptămânii trecute pe Marinică Ionică (38 ani), fotbalist cu ștate vechi la nivel național. Atacantul s-a înțeles cu gruparea din sudul județului pentru o jumătate de sezon, perioadă la capătul căruia își dorește să promoveze cu aceasta în Liga a 4-a.

Ultima echipă la care a evoluat Ionică a fost Recolta Gura Șuții, ocupanta primului loc din Liga a 4-a. Atacantul nu a plecat în cele mai bune condiții de la divizionara D. “Revin pe teren după o pauză de cinci luni. La Răcari am găsit o echipă bine organizată. Aici există un grup frumos și cu ambiții mari. Îmi doresc să promovez cu Răcari în Liga a 4-a”, ne-a declarat Ionică. Atacantul a debutat la noua echipă duminică, într-un joc amical cu F C Brezoaele, pierdut de formația lui Dorinel Logofătu cu 1-2. Ionică a fost folosit o repriză în disputa cu Brezoaele. Ionică a evoluat în carieră la echipe precum GȘA Nucet (juniori), Petrolul Târgoviște, PAS Pucioasa, Cimentul Fieni, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, CS Mioveni, FCM Târgoviște, Viitorul Pucioasa, Urban Titu, CS Afumați, Voința Crevedia și Recolta Gura Șuții.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele