Accident între un autoturism și un autobuz cu persoane, la Aninoasa. Un tânăr șofer a fost transportat de urgență la spital

Publicitate

Ionuț Parghel

Coliziune violentă joi de dimineață între un autoturism și un autobuz pe pe Drumul Național 71, pe raza localității Aninoasa.

Potrivit informațiilor oferite de IPJ Dâmbovița, șoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani,  a scăpat volanul de sub control, după ce nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, unde ar fi trebuit să se țină seama de carosabilul umed, din cauza ploilor.

Astfel, mașina a intrat pe contrasens și a lovit un autobuzul, plin cu călători. După impactul puternic ambele vehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar șoferul autoturismului a fost singurul rănit.

Acesta a fost preluat de urgență de un echipaj de pe ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. În schimb, niciunul dintre pasagerii din autobuz nu a suferit vreo zgârietură.

Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat cercetări pentru a stabili ecu exactitate circumstanțele nefericitului eveniment rutier.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!