Academica Clinceni, coșmarul Chindiei în Liga 1! Târgoviștenii s-au înclinat pentru a treia oară în acest sezon în fața ilfovenilor

Publicitate

Ionuț Parghel

Academica Clinceni se dovedește o adevărat coșmar pentru Chindia Târgoviște în Liga 1. Dacă în eșaloanele inferioare dâmbovițenii se impuneau la pas împotriva ilfovenilor, pe prima scenă a fotbalului românesc datele problemei stau cu totul altfel.

De fiecare dată când cele două formații s-au întâlnit, învingătoare a ieșit doar formația din Ilfov. În această după-amiază, Academica și-a arătat încă odată superioritatea în fața roș-albaștrilor. Pentru a treia oară în actualul sezon!

De această dată, pe teren propriu, Academica a trecut de Chindia, cu 1-0, grație reușitei semnate de Jakub Vojtus, în minutul 54 al întâlnirii. Împotriva ilfovenilor, Chindia nu a arătat prea multe: în afară de golul marcat de Berisha și anulat de arbitru pe motiv de fault în atac, nu și-a mai creat nicio ocazie la poarta adversă. Mai mult de atât,pe final de joc, Chindia a rămas în inferioritate numeric pe teren, după eliminarea lui Yameogo pentru injurii la adresa arbitrului.

După eșecul de la Clinceni, Chindia a căzut pe locul 6 în play-out, cu 17 puncte acumulate. Etapa viitoare, la Ploiești, echipa lui Viorel Moldovan va înfrunta pe Poli Iași, ocupanta ultimului loc.

Academica Clinceni – Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)

Marcator: Vojtus (54).

Academica: Vâlceanu – Matei, Nichita, Munoz, Dobrescu – Cebotaru, Albu, Susu (8 Ventura -83 Markovic)) – Merloi (72 R. Ion), Vojtus (84 Sut), Buziuc. Antrenor: Ilie Poenaru.

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Diallo, Corbu (75 Yameogo) – Neguț, Novac (63 Dumitrașcu), Bic (75 L. Mihai) – Brabu (35 Dangubic) – Ivancic (63 Rață), Berisha. Antrenor: Viorel Moldovan.

Sursă foto: Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!