Absență importantă pentru Chindia Târgoviște! “Nu știu dacă îl mai putem avea până la finalul sezonului”

Publicitate

Ionuț Parghel
Absență importantă pentru Chindia Târgoviște în meciul cu UTA Arad, care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, pe terenul grupării din vestul țării. Ca și în jocul cu ACS Poli Timișoara, conducerea tehnică de pe “Eugen Popescu” nu poate conta pe serviciile lui Alin Dudea (21 ani). Mijlocașul defensiv va fi nevoit să rateze partida  cu UTA, dar probabil și alte jocuri programate în perioada următoare, din cauza unei accidentări suferite în prima repriză a partidei cu Ripensia Timișoara. Împotriva bănățenilor fostul jucător al lui Dinamo București a întâmpinat o problemă medicală, destul de grea, la unul dintre degetele piciorului stâng.

Jucătorul așteaptă ca medicii să-i ofere un verdict în cel mai scurt timp pentru a știi exact cât mai are de stat pe tușă. Antrenorul Viorel Moldovan a considerat că în mare parte fotbalistul nu va mai putea evolua în această stagiune. În schimb, alți oficiali ai clubului târgoviștean, cred că Dudea ar putea reveni pe teren în ultima parte a sezonului. “L-a Timișoara l-am pierdut pe Alin Dudea, un element important în angrenajul echipei, vizavi de strategia echipei pe care o vreau eu. Sper să se refacă cât mai repede. Există posibilitatea să se opereze. Nu știu dacă îl mai putem avea până la finalul sezonului”, a precizat Viorel Moldovan, după meciul cu ACS Poli Timișoara.

Dudea a ajuns la Chindia în luna august a anului trecut, iar în acest sezon a fost un jucător exponențial la Târgoviște, bifând 19 jocuri în tricoul roș-albastru, la capătul cărora a strâns un total de 1665 de minute pe teren. Mai mult de atât, mijlocașul defensiv și-a trecut în cont și două goluri pentru formația târgovișteană, în meciurile cu Farul Constanța și ASU Poli Timișoara. Potrivit celor de la Transfermark.com, cota de piață al lui Dudea este de 250 000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!