A sosit pavimentul din granit pentru Piața Tricolorului din Târgoviște. Sunt gata și rețelele electrică, de alimentare cu apă și pluvială

Publicitate

Continuă proiectul de modernizare a celei mai importante piețe publice din municipiul Târgoviște. A sosit materialul pentru pardoseală care a fost adus parțial în șantier.

Instalațiile electrice, de alimentare cu apă și de preluare a apelor pluviale sunt deja executate, iar la sfârșitul săptămânii va începe turnarea șapei pe care va fi aplicat pavimentul din granit.

„Lucrările vor fi finalizate în primăvara anului viitor”, a dat asigurări primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Piața Tricolorului sau Piața Prefecturii va fi reabilitată integral în cadrul unei investiții care presupune realizarea unui paviment din granit, durabil și ușor de întreținut, amplasarea de mobilier urban nou, mai multe fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental cu elemente moderne și economice, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare, realizarea unor spații verzi generoase care să îmbunătățească și calitatea spațiului civic.

Primarul verfică personal, periodic, lucrările, constructorul respectând până acum graficul de execuție.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!