A “plouat” cu sancțiuni și permise reținute pe drumurile dâmbovițene în ultimul week-end

Publicitate

La nivelul județului Dâmbovița, siguranța rutieră reprezintă o prioritate a poliției, atâta timp cât în fiecare an zeci de persoane își pierd viața sau sunt grav rănite în accidente rutiere.

În urma acțiunilor organizate de polițiștii rutieri dâmbovițeni în ultimele zile au fost constatate 7 infracțiuni și aplicate 1 070 de sancțiuni contravenționale. Mai mult de atât, oamenii legii au reținut 70 de permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare, așa cum se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

“În perioada 5-8 septembrie a.c., polițiștii rutieri, sprijiniți de efective de la ordine publică, au acționat la nivelul județului pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții în trafic. În urma activităților de teren, polițiștii au constatat 7 infracțiuni și au aplicat 1070 de sancțiuni contravenționale, dintre care 1031 au fost pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice. Din totalul acestora, 555 au fost pentru viteză excesivă, 13 pentru depășiri neregulamentare și 85 pentru indisciplina bicicliștilor. De asemenea, polițiștii au reținut 29 de permise de conducere, dintre care 37 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 km/h, 13 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare și 7 pentru consum de alcool. Totodată, polițiștii au retras 15 certificate de înmatriculare”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!