A fost arestat individul care a atacat cu briceagul un tânăr pe o stradă din Târgovişte. Riscă ani grei de închisoare

Publicitate

Bărbatul din Târgoviște care a atacat cu briceagul un tânăr pentru a-i lua banii și telefonul mobil a fost prins de polițiști.

În urma comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. “Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 60 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august a.c., prin exercitarea de violențe, bănuitul ar fi deposedat un bărbat de un telefon mobil și mai mulți bani, o persoană ce se deplasa pe o stradă din municipiu.  De asemenea, pe numele bărbatului bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Tânărul a alertat poliția de la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Agresorul tânărului riscă până la 12 de închisoare.

Sursă foto: stirileprotv.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!