A 7-a etapă a Campionatului Național de Off Road 2019 va avea loc la Târgoviște

Publicitate

În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, Clubul Off Road București CORB 44 organizează la Târgovişte cea de a VII-a etapă a Campionatului Naţional de Off Road 2019.

”Este al șaselea an cand CORB 44 organizează etape în Campionat, iar anul acesta clubul sportiv vine și cu o surpriză pentru concurenții ce nu au reușit să își pună la punct mașinile pentru a participa în cadrul Campionatului. Se oferă astfel șansa de a parcurge traseele clasei Standard cot la cot cu echipajele deja consacrate ale acestui sport, dacă se înscriu la clasa Promo în cadrul CORB Adventure Days 2019 powered by FORD TRUCKS. Pentru a putea participa la această clasă, care nu punctează în cadrul Campionatului Național, mașinile trebuie să respecte specificațiile tehnice ale mașinilor de la clasa Standard, dar NU trebuie să fie dotate cu rollcage sau rollbar”, au anunțat organizatorii.

Clasa Hobby este tratată și în acest an ca o clasă pentru începători, antrenament pentru navigatori și verificare a capacității fiecăruia de a participa, în echipă, la clasele superioare din cadrul Campionatului, oferind astfel ocazia concurenților de a se acomoda cu atmosfera unei etape și cu viitorii adversari.

Echipa de organizare CORB44 promite și pentru acest an trasee inedite care vor pune la încercare atât abilitățile de pilotaj, cât și pe cele de navigare, pentru toate clasele sportive Standard A, B și C, Open, SSV, Extrem cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Fiecare zi de competiție are pentru toate clasele, diferențiat ca dificultate, trasee între 60 și 90 km lungime.

Date despre programul complet al competiției și taxele de înscriere, le găsiți la următorul link: https://www.facebook.com/events/576604049750175/

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Târgovişte, Instituţia Prefectului Dâmboviţa, Consiliul Judeţean şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!