8 candidați luptă pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. Actualul primar este cotat ca fiind principalul favorit la câștigarea scrutinului

Publicitate

La alegerile locale 2020, care au loc astăzi, 27 septembrie, târgoviștenii vor merge la urne pentru a-i vota pe cei care vor conduce admistrația municipiului în următorii patru ani. Secțiile de votare s-au deschis la ora 07.00. Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21.00, oră la care toate secțiile se închid. Pentru a-și putea exprima votul la alegerile locale, cetățenii trebuie să meargă la secțiile la care sunt arondați și să aibă la ei acte prin care să-și dovedească identitatea.

Pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște se luptă 8 candidați. Cei care vizează fotoliul de primar al orașului reședință de județ sunt: Cristian Stan (primar în funcție) – PSD, Aurelian Cotinescu (PNL), David Șăulean (PMP), Dumitru Barbu (ALDE), Dan Mărgărit (USR), Neli Ion (PER), Valentin Ilie (PPUSL) și Cosmin Bozieru (Pro România).

La alegerile de astăzi, principalul favorit la scaunul de primar al orașului Târgoviște este Cristian Stan, candidatul PSD. Potrivit mai multor voci, acesta este cotat ca învingând detașat în acest scrutin.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!