3 greșeli pe care NU trebuie să le faci la nunta ta

Publicitate

De cele mai multe ori, miresele sunt foarte agitate și grijulii chiar în ziua propriei nunți, uitând adesea să se bucure de moment și să fie în centrul atenției. Din dorința de a planifica nunta perfectă și pentru ca nici un detaliu să nu scape din vedere, ele încearcă să le facă pe toate. Adevărul este că nu sunt super eroine și că au și ele limitele lor.

Zeci de experți presupun fel de fel de lucruri, însă doar miresele sunt cele care pot confirma cât de dificilă este ziua nunți și planificarea acesteia în cele mai mici detalii. Astfel, în urma unui sondaj de opinie realizat de cercetătorii români în care au fost intervievate peste 170 de femei căsătorite, au ieșit la iveală cele mai frecvente 8 greșeli pe care acestea le-au făcut și regretă. Mai departe, iti vom prezenta 3 dintre cele mai intalnite greseli pe care le poti face in ziua nuntii tale.

Iata care sunt cele 3 greșeli pe care tu să NU le faci la nunta ta:

Din dorința de a atrage atenția viitoarelor mirese, femeile chestionate au fost sincere în legătură cele mai mari regrete și greșeli pe care le-au făcut.

1. Nu încerca să faci prea multe lucruri hand-made!

 

Dacă ești genul căreia îi place să vadă cum un lucru ia naștere din mâna ei și ai de gând să faci invitațiile pentru nuntă și aranjamentele florare pentru domnișoarele de onoare de mână, ia-ți gându de la asemenea muncă, ce nu va fi atât de apreciată pe cât te aștepți. Poți cel mult să gândești acele texte haioase pentru invitațiile de nuntă sau să alegi modelul de la un magazin specializat. Lasă-i pe cei în măsură să realizeze zecile de invitații într-un timp mult mai scurt decât ți-ar lua ție.

2. Nu face pe wedding planner-ul propriei nunți!

 

Nu degeaba există astăzi zeci de firme care se ocupă cu organizarea evenimentelor de acest gen până în cel mai mic detaliu și conform indicațiilor primite. Pentru ca tu să ai timp să te ocupi de lucrurile importante pentru tine (alegerea rochiei de mireasă, a machiajului, a coafurii, a bijuteriilor sau chiar alegerea costumului pentru soț), lasă pe mâna experților aranjarea localului, aducerea elementelor decorative, a buchetelor de flori etc.

Aceștia vor executa comenzile și te vor ajuta să organizezi întreg evenimentul conform cerințelor tale stabilite într-o discuție prealabilă, în care toate informațiile au fost oferite ambelor părți. Tot în această întâlnire, poți stabili cu organizatorii textele pentru invitațiile de nuntă si alte detalii importante care te preocupa.

3. Nu renunța sub nici o formă la fotograf și/sau cameraman

 

Nu te gândi că acestea sunt investiții de prisos și că ar fi mai bine să rogi un prieten ce se pricepe cât de cât la poze, să realizeze fotografiile de nuntă. Oricât de priceput ar fi prietenul tău, capacitățile lui nu se compară cu cele ale unui fotograf profesionist. În plus, fiind invitat, va dori să se distreze din când în cât, astfel riști ca în momentele cheie, acesta să nu fie disponibil pentru a imortaliza secunda.

La finalul nunții, când vei primi albumul și filmarea de la fotograf, vei fi extrem de încântată. Ascultă și învață din greșelile altora și nu le repeta.

Da, nunta este unul dintre cele mai importante evenimente pentru orice femeie, iar organizarea acesteia astfel încât evenimentul să fie perfect este dorința tuturor. Cu toate acestea, evenimentul le este dedicat lor, mireselor și din acest motiv ele ar trebui să se simtă extraordinar și să se bucure din plin de muzică, de invitați, de mâncare și de sentimentul de împlinire.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!