20 de ani de la înființarea ADR Sud Muntenia. Peste 1600 de proiecte derulate în Dâmbovița și celelalte șase județe componente

0
Publicitate

Astăzi, 21 septembrie, începând cu ora 10.00, la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, va avea loc marcarea a 20 de ani de activitate a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia. Aceasta cuprinde județele: Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman şi Prahova.

Înfiinţată în 1999, la iniţiativa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, ADR Sud Muntenia are ca principal scop sprijinirea dezvoltării durabile a regiunii şi de a îmbunătăţi condiţiile de trai al locuitorilor ei, în cele şapte judeţe din componenţă.

În activitatea sa, ADR Sud Muntenia s-a implicat în implementarea a peste 1.600 de proiecte, ce au fost derulate prin 13 programe de preaderare – PHARE şi alte programe naţionale şi 2 programe postaderare – POR şi POS CCE, proiecte ce au reuşit să acopere întreaga gamă de activităţi din sectorul social şi din cel economic: infrastructura rutieră, urbană, turistică, patrimoniul cultural, dezvoltarea sectorului privat, proiecte de dezvoltare a resurselor umane şi, nu în ultimul rând, de dezvoltare a serviciilor sociale şi medicale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele