13 octombrie, zi cu ghinion pentru 24 de șoferi care s-au ales cu permisele suspendate

Publicitate

13 octombrie, zi cu ghinion pentru mai mult de 200 de persoane care s-au ales cu amenzi. La această dată, 187 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au intervenit la 73 de evenimente, dintre care 53 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 34 de infracțiuni. Din totalul acestora, 16 au fost contra persoanei și 5 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 278 de amenzi a căror valoare se ridică la 75.390 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 24 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, unul dintre aceștia nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Fiind testați cu aparatul etilotest, cel în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, care avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa, este cercetat de polițiști după ce a fost surprins în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Lucianca.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!