100% românească. A fost inventată tableta efervescentă bio

Publicitate

Tabletă efervescentă bio pentru culturile agricole bio! Nu este o glumă, ci un produs inovator sută la sută românesc. Producătorul român care a inventat acest produs, care foloseşte tehnologia BioChain, a declarat că, în prima fază, produsul este destinat pieţelor din România, Spania şi Croaţia, iar pentru realizarea tabletei efervescente, producătorii români au colaborat cu cercetători din Marea Britanie, Croaţia, Ungaria şi Lituania.

Tehnologia BioChain permite prezenţa a 4 – 6 substanţe active într-o tabletă, se dizolvă complet în maximum 60 de secunde, fără depuneri sau reziduuri şi nu prezintă risc de fermentare şi degradare la căldură, cum se întâmplă în cazul majorităţii inputurilor ecologice.

Un alt avantaj al tabletei efervescente constă în eficientizarea transportului în câmp şi reducerea semnificativă a spaţiului de depozitare, astfel că un flacon de 1,2 kilograme devine o tabletă efervescentă de 250 grame. În plus, termenul de valabilitate a produselor poate creşte de la 3 – 6 luni la 5 – 7 ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!