10 cazuri noi de COVID-19 în Dâmbovița și încă un deces, în ultimele 24 de ore

Publicitate
Distribuie

Ultimele  24 de ore au adus în Dâmbovița încă zece confirmări pozitive COVID-19 și încă un deces, astfel că numărul victimelor a ajuns în  județ la 25.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, situația în 4 iulie este:

– persoane confirmate cu COVID-19, în total: 635 persoane

– persoane vindecate: 283

– persoane decedate de la debutul pandemiei: 25.

– la acest moment, în carantină instituționalizată, nu mai este nicio persoană.

Ieri după amiază, trei pacienți cu COVID-19, aflați în stare gravă, au fost transportați cu un elicopter al MAI din Dâmbovița la spitale din Galați și Medgidia, deoarece secția de terapie intensivă din județul nostru a ajuns la capacitate maximă de ocupare.

În ultimele 24 de ore, 306 polițiști din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 119 polițiști locali, au continuat sa acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (24 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!