1 milion de euro pentru găsirea găsirea unui om de afaceri din Kuweit dispărut în Prahova. Ai o informaţie? Te poţi îmbogăţi!

Publicitate

Ştefan Khalil
Ambasadorul Kuweitului a venit ieri în Prahova. Motivul vizitei acestuia este dispariția suspectă a unui om de afaceri din Kuweit. De 3 ani nu a mai fost văzut și s-a oferit o recompensă 500.000 de euro pentru găsirea acestuia, dar nu e nici urmă de el până în prezent.

Atât autoritățile române, cât și cele kuweitiene au făcut numeroase investigații asupra acestui caz. Familia milionarului a anunțat că recompensa va crește de la 500.000 de euro la 1 milion de euro pentru luna august. Nu este exclusă varianta răpirii, dar familia lui încă speră că îl vor găsi în viață. ”Pentru o mai multă încurajare și stimulare, în vederea obținerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de 1 milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informații de natură să ducă la găsirea tatălui nostru”, a anunțat familia.

Milionarul Mohammed Albaghil a dispărut pe 5 august 2015, iar membrii familiei lui au rugat autoritățile române să nu renunțe la căutări.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!